0724 222 500

Psihiatrie

Mai mult despre noi

Cum vă putem ajuta?

Psihiatrii sunt medici specializați în sănătatea mintală. Ei au o pregătire extinsă în evaluarea și tratarea problemelor de sănătate mintală și sunt capabili să prescrie medicamente psihiatrice de care unii oameni au nevoie ca parte a pachetului lor de tratament.

În evaluarea și tratamentul dvs. în clinică; în această întâlnire, psihiatrul va vorbi cu dvs. pentru a înțelege cum au apărut dificultățile dvs. și cum vă afectează viața acum, precum și vă va întreba despre orice probleme de sănătate fizică pe care le-ați avut, astfel încât să poată fi dezvoltat un pachet de tratament adecvat.

Medicație psihiatrică

Există o serie de medicamente care pot fi prescrise pentru a ajuta persoanele cu dificultăți de sănătate mintală. Tipurile de probleme care pot fi ajutate de medicamente includ anxietate, depresie, tulburări de alimentație, tulburare bipolară, tulburare obsesiv-compulsivă (TOC), tulburări psihotice, inclusiv schizofrenie, ADHD și tulburare de personalitate. Aceste medicamente necesită un medic pentru a le prescrie la fel ca orice medicamente pe care le luați pentru probleme de sănătate fizică; putem oferi aceste rețete.

Programări ulterioare

Când începeți să luați un medicament psihiatric, este important să aveți o programare de urmărire pentru a verifica dacă vi se pare de ajutor și dacă există efecte secundare. De multe ori este nevoie de o perioadă de monitorizare și ajustare a dozei, deoarece multe dintre aceste medicamente durează ceva timp pentru a-și dezvolta efectul complet. Oamenii au răspunsuri foarte individuale la medicamentele psihiatrice - dacă nu găsiți un anumit medicament că vi se potrivește, există de obicei o serie de alternative pe care vă vom ajuta să le luați în considerare, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită rețetă pentru nevoile dvs.

0724 222 500

Sună pentru o programare

Adresă București

Bulevardul Alexandru Obregia nr. 25, bl. I4A, sc. 4

Adresă Pitești

Strada Crinului nr. 1A, Etaj 1

Număr telefon

0724 222 500

Adresă de email

info@clinicasenex.ro

Program Clinică

Luni - Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 15:00