0724 222 500

Psihoterapie de familie

Mai mult despre noi

Cum vă putem ajuta?

Terapia de familie este un tip de consiliere psihologică (psihoterapie) care poate ajuta membrii familiei să își îmbunătățească comunicarea și să rezolve conflictele.

Terapia de familie poate fi utilă în orice situație familială care provoacă stres, durere, furie sau conflicte. Vă poate ajuta pe dvs. și membrii familiei dvs. să vă înțelegeți mai bine și să învățați abilități de coping pentru a vă apropia mai mult.

Terapia de familie vă poate ajuta să îmbunătățiți relațiile cu probleme cu partenerul, copiii sau alți membri ai familiei. Puteți aborda probleme specifice, cum ar fi problemele matrimoniale sau financiare, conflictele dintre părinți și copii sau impactul abuzului de substanțe sau al unei boli mintale asupra întregii familii.

Terapia de familie este adesea pe termen scurt. Poate include toți membrii familiei sau doar cei capabili sau dispuși să participe. Planul dumneavoastră specific de tratament va depinde de situația familiei dumneavoastră. Sesiunile de terapie de familie vă pot învăța abilități pentru a aprofunda conexiunile familiale și a trece prin momente stresante, chiar și după ce ați terminat de mers la sesiunile de terapie.

0724 222 500

Sună pentru o programare

Adresă București

Bulevardul Alexandru Obregia nr. 25, bl. I4A, sc. 4

Adresă Pitești

Strada Crinului nr. 1A, Etaj 1

Număr telefon

0724 222 500

Adresă de email

info@clinicasenex.ro

Program Clinică

Luni - Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 15:00