0724 222 500

Psihoterapie de cuplu

Mai mult despre noi

Cum vă putem ajuta?

Terapia cuplurilor este o formă de terapie în care un cuplu lucrează cu un terapeut pentru a facilita rezolvarea problemelor cuplului, de a facilita observarea modelelor relaționale care ar putea sta la baza unora dintre dificultățile din relația de cuplu. Unele cupluri ar putea merge la terapie pentru a-și schimba și îmbunătăți relația, în timp ce altele ar putea solicita medierea unei separări nedureroase pentru ambii parteneri, în care să se ia în considerare trauma pe care ar putea copiii s-o trăiască.

Ar putea exista mai multe indicații pentru căutarea terapiei de cuplu, cum ar fi dificultăți de comunicare, probleme sexuale, probleme de încredere sau certuri frecvente. Abordarea terapeutică utilizată de terapeut va depinde în principal de problemele cu care se prezintă cuplul, deși adesea abordarea schemei de terapie poate fi o bază utilă pentru înțelegerea dificultăților relaționale.

Terapeutul va elabora un plan de tratament specific și personalizat cu cuplul cu care lucrează după două sau trei sesiuni ale unei evaluări inițiale.

0724 222 500

Sună pentru o programare

Adresă București

Bulevardul Alexandru Obregia nr. 25, bl. I4A, sc. 4

Adresă Pitești

Strada Crinului nr. 1A, Etaj 1

Număr telefon

0724 222 500

Adresă de email

info@clinicasenex.ro

Program Clinică

Luni - Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 15:00