0724 222 500

Grup de dezvoltare personală pentru tinerele mame, pentru perioada 3-6 ani

Copilul tău crește armonios!

Perioada lui “Eu sunt!”, la 3-6 ani

În această etapă de vârstă copilul avansează enorm în privinţa capacităţii de a gândi, a vorbi şi a-şi aminti. Începe să îşi asume mici responsabilităţi, îşi dezvoltă spiritul de iniţiativă, învaţă să se pună în valoare şi să se afirme. Dezvoltarea afectivă şi sentimentul de sine îşi au rădăcinile în experienţele din aceşti ani.

Vă propunem un grup de dezvoltare personală în care, pornind de la cadrul teoretic general setat de experţii în domeniu, să ne îndreptăm atenţia către adevăratele resurse: îmi susţin copilul în a pune în aplicare idei, propuneri, inițiative adecvate vârstei.

Un părinte care oferă susţinere în perioada lui “Eu sunt!” construieşte relaţia cu copilul său, îl îndrumă şi îl încurajează către independenţă.

Temele abordate:

  • Particularităţile acestei perioade de dezvoltare, adaptarea familiei şi influenţa stilului parental.
  • Educaţia în prima copilărie şi preocupările părinţilor privind comportamentul.
  • Primele relaţii semnificative în afara familiei. Copilul înţelege că pentru a avea un prieten este important să se poarte ca un prieten.
  • Jocul – ocupaţia principală în copilărie cu contribuţie în toate sectoarele unei dezvoltări armonioase. De la folosirea imaginaţiei la pregătirea pentru rolurile din viaţa adultă.
  • Cum îşi înţelege copilul propria persoană şi ce schimbări intervin la nivelul emoţiilor.
  • Dragă părinte, fii bine cu tine! Deseori copilul care creşte alături de noi comunică cu copilul din interiorul nostru şi ne arată ce putem îmbunătăţi.

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un email la adresa info@clinicasenex.ro sau să sunați la numărul 0724 222 500.

Taxa de participare este de 400 de ron pentru cele 4 ședințe, echivalentul a 6 ore de activități care pot fi puse imediat în practică.

Grupul de dezvoltare personală va avea loc online, pe platforma Zoom – link-ul de conectare va fi transmis cu 24 de ore ȋnainte.  În fiecare luni, timp de o lună, începând cu 5.03.2021,  între orele 17.30– 19.00.

Taxa de participare se plătește în contul RO16BTRLRONCRT0571781001 deschis la Banca Transilvania

0724 222 500

Sună pentru rezervare

Articole din Blog