0724 222 500

Grup de suport pentru depășirea divorțului

Cum treci mai uşor peste trauma unei despărțiri/a unui divorț?

Cum poți privi înainte și să reconstruiești o viață echilibrată și fericită?

Grupul de suport a fost creat pentru femeile care se confruntă cu schimbările perioadei de după despărțire/divorț, pentru femeile care sunt în proces de divorț și caută suport emoțional, pentru femeile care caută răspunsuri în ceea ce privește decizia de a divorța sau nu, pentru femeile care doresc o viață nouă după o despărțire/divorț. Acest grup își propune să vină în ajutorul acestor femei oferindu-le suportul psihologic necesar pentru a putea depăși într-un mod sănătos această experiență traumatizantă. În cadrul grupului, vom crea o atmosferă suportivă și securizantă.

Care sunt beneficiile grupului de suport?

În primul rând vei întâlni persoane noi, care au trăit experiențe similare și care pot împărtăși modalități personale de a înfrunta diferitele situații generate de acest eveniment. În al doilea rând, beneficiezi de suportul unui psiholog care te poate ajuta să ieși din negura trecutului și să-ți poți reconstrui o viata funcțională. Vei învăța modalități de a te redescoperi și de a-ți atenua durerea pierderii.

Temele abordate: imagine de sine, încrederea în sine, stimă de sine, afirmare de sine, mitul singurătății după divorț, cum gestionăm situația divorțului, cum reacționăm după divorț, feminitate, relațiile cu sexul opus, comunicarea în cuplu, copiii și divorțul, primul an după divorț etc.

 

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un email la adresa info@clinicasenex.ro sau să sunați la numărul 0724 222 500.

Taxa de participare este de 600 de ron pentru cele 4 ședințe, echivalentul a 12 ore de activități care pot fi puse imediat în practică.

Grupul de suport  va avea loc online, pe platforma Zoom – link-ul de conectare va fi transmis cu 24 de ore ȋnainte.  În fiecare luni, timp de o lună, începând cu 1.03.2021,  între orele 18.00– 21.00.

Taxa de participare se plateste in contul RO16BTRLRONCRT0571781001 deschis la Banca Transilvania

0724 222 500

Sună pentru rezervare

Articole din Blog